BMS havde indbudt til gratis prøvebrygning – betal kun dine ingredienser

Nyslynget honning til en Honning Stout

Frisksslynget honning

, her er historien som fortalt på FB

På Bi-job i Bryggeriet🐝 Niels og hans bedste ven (lyder kælenavnet “the honey man”) kom med udfordringen- Kan Man Brygge øl, med honning fra egen avl? På jeres BrewKeg10.. Lyder spændende – lad os prøve🙏 Niels og Michael stiller med godt humør og fire glas nyslynget honning – og så gik vi igang🍺🍺🍺 med at smage på lidt øltyper og planlægge brygningen Basis øl type blev så en Dry Stout – Niels gik efter en beriget udgave med Amarillo og extra malt og “the Honey man” fik revet låget af 3 glas nyslynget honning Vi valgte to forskellige gær typer – honningen blev kogt op så den naturligt forekommende gær – blev elimineret – så vores gærvalg styrer De to varianter er sat til gæring – og så ses vi til smagning om godt en uge – spændende at brygge med jer – vi glæder os til resultatet – så vi kan få brygget på dåser og Corny Honeyman tager sit måleudstyr med – der skulle nødig gå % tabt😳🤣🤣 Vi ses www.BrewKeg.dk